Geplande activiteiten

Henri Dunantlaan 90
2286 GE Rijswijk Z.H.

Protestants Christelijke Basisschool               Het Kristal

Basisschool het Kristal is een Protestants-Christelijke basisschool in de wijk Steenvoorde-Zuid in de gemeente Rijswijk (Z-H).
In zijn totaliteit hebben we ongeveer 175 leerlingen, die verdeeld zijn over acht groepen.

De school staat al ruim 40 jaar voor goed onderwijs vanuit een heldere structuur waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.
Basisschool het Kristal staat o.a. voor:

- Transparant in de communicatie
- Goed onderwijs met de nieuwste methodes.
- Een veilig pedagogisch klimaat
- Werken met instructie groepen

Deze site biedt u veel informatie over onze school. Als u meer wilt weten over ons onderwijs, ga dan naar het tabblad Wie zijn wij en Ouders. Daar vindt u onder andere onze Schoolgids en het Schoolplan.

Mocht u op zoek zijn naar een goede basisschool dan hopen wij, dat deze website u helpt een weloverwogen keuze te maken. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Namens de directie, het team, de ouderraad en de medezeggenschapsraad van basisschool het Kristal .